Cubus ERP de oplossing voor het MKB

Het midden en kleinbedrijf is de motor van de economie. Met CUBUS ERP helpt Clearis b.v. het belangrijkste segment van onze economie te groeien en daarmee waarde te brengen voor mens, bedrijf en omgeving.

Cubus ERP is een product van Clearis

Een organisatie die zijn oorsprong zo’n 15 jaar geleden vindt in het Gelderse Barneveld.

Brandon Shaw

Brandon Shaw

Founder & CEO

Clearis b.v. is opgericht door Robert van den Ham, Directeur eigenaar. Robert heeft in zijn loopbaan aan de vooravond van bedrijfsprocessen, automatisering en ERP software gestaan vanuit verschillende rollen bij het toenmalige Baan Software.

Op basis van zijn ervaring en jarenlange kennis vanuit de industrie zag Robert hoe organisaties worstelen met software die de juiste waarde voor MKB klanten biedt voor de juiste prijs. Roberts visie heeft geleid tot het ontstaan van Clearis b.v. Hierbij is samen met de partners het beste van Exact Software, Microsoft ERP en INFOR gecombineerd en over de afgelopen 5 jaar veel geïnvesteerd om deze kennis en expertise te combineren tot een uniek ERP pakket voor het MKB.

Cubus ERP is er om ondernemers te faciliteren en naar het volgende niveau te helpen met hun organisatie. Met Cubus ERP heb je als organisatie geen belemmering van software en trage processen, maar snelle en gemakkelijke automatisering welke de ondernemer in staat stelt om focus te hebben op hetgeen dat echt telt.

 

Ons team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut id tellus dolor. Integer vitae nunc eget dolor placerat dignissim consectetur ac sapien. Aliquam ex ipsum, sagittis at nulla nec, consequat egestas nunc. Nunc tortor massa, cursus vel aliquam quis, ultricies a mauris. Aliquam velit tortor, pretium eget ultricies quis, suscipit non ex. Nam eget gravida tellus, a finibus diam. Morbi eu diam rutrum, vulputate ipsum et, posuere nulla.

About-Us-Member-Image-1
Bessie Cooper Marketing Specialist
About-Us-Member-Image-2
Jamie Cole Marketing Manager
About-Us-Member-Image-3
Marvin McKinney​ COO @ SpaceCraft
About-Us-Member-Image-4
Dianne Russell​ VP Sales @ Clima

Heb je vragen voor ons team? Geen probleem! We helpen je graag

Ask about UiCore products, pricing, implementation, or anything else. Our highly trained reps are standing by, ready to help.