Cubus ERP Voor project-gestuurde bedrijven

Centraliseer al je projecten en projectadministratie in een enkel platform, waar gegevensintegratie dubbel werk voorkomt. Ervaar uitgebreide rapportagemogelijkheden binnen een gebruiksvriendelijke omgeving. Met Cubus kunnen teamleden moeiteloos uren registreren en materialen vastleggen en al deze projectgegevens worden naadloos geïntegreerd in je inkoop- en verkoopprocessen.

Projecttekenaar

Dit is waarom Cubus ERP geschikt is voor jouw onderneming.

Verken onze branchespecifieke ERP-oplossing en ontdek hoe Cubus jouw bedrijf kan optimalisren.

Heb je al software waar je enthousiast over bent? Koppel het met Cubus, zodat je team kan blijven werken op de vertrouwde manier.

Nauwkeurige tijdsregistratie is cruciaal voor facturatie en winstgevendheid. Cubus automatiseert urenregistratie en biedt realtime rapportage.

Cubus biedt krachtige tools voor projectplanning om jouw projecten moeiteloos te organiseren en beheren. Creëer gedetailleerde tijdslijnen, wijs taken toe aan teamleden en volg de voortgang in realtime. Met Cubus ben je altijd een stap voor op je projectdoelen.

Cubus geeft je real-time inzicht in projectkosten, inclusief arbeid, materialen en andere uitgaven, waardoor je projectbudgetten nauwlettend kunt bewaken en indien nodig aanpassen voor succesvolle projectafsluiting.

Cubus is dè alles in één tool voor project organisaties

Cubus ERP kan productie bedrijven een concurrentievoordeel bieden door hen in staat te stellen efficiënter te werken, sneller te reageren op de behoeften van klanten en betere service te bieden dan hun concurrenten. Dit kan bedrijven helpen nieuwe klanten binnen te halen, bestaande klanten te behouden en hun marktaandeel in de loop van de tijd te laten groeien.

 

Hoe Cubus de prestaties van jouw projectgestuurde bedrijf verbetert.

Toewijzing van middelen

Toewijzing van middelen

Cubus biedt real-time inzicht in resourcebeschikbaarheid, werklast en capaciteit, waardoor projectmanagers weloverwogen beslissingen kunnen nemen over resource- en middelentoewijzing.

 
Voorspelling en planning

Voorspelling en planning

Met Cubus kun je de toekomstige projectvraag voorspellen en resourcebehoeften, personeelsbezetting en andere vereisten plannen.

Integratie met andere systemen

Integratie met andere systemen

Cubus biedt naadloze integratie met andere systemen, zoals CRM en boekhoudsystemen, om projectbeheerprocessen te stroomlijnen en handmatige gegevensinvoer te verminderen.

Project Risicobeheer

Project Risicobeheer

Cubus ERP identificeert en beperkt projectrisico’s, waaronder vertragingen, kostenoverschrijdingen en scope-uitbreiding. Het biedt real-time inzicht in deze risico’s, waardoor projectmanagers proactief actie kunnen ondernemen om de impact te minimaliseren.

Klantcommunicatie

Klantcommunicatie

Cubus stelt projectmanagers in staat om klanten op de hoogte te houden van projectvoortgang, statusupdates en eventuele problemen. Het biedt een gecentraliseerd communicatieplatform om projectinformatie gemakkelijk en in realtime te delen.

Altijd inzicht in de voortgang

Altijd inzicht in de voortgang

Cubus maakt gebruik van realtime gegevens, wat betekent dat je altijd up-to-date bent over de projectstatus. Je ziet de voortgang van het project, inclusief budget, bestede uren, uitgaven en meer, zodat je een duidelijk beeld hebt van de projectstatus en beschikbare ruimte.

Begin vandaag nog met Cubus en verbeter jouw project organisatie.

Sluit je aan bij de bedrijven die momenteel al gebruik maken van Cubus.