Waarom Cubus jou verder helpt

Cubus staat klaar om jouw bedrijf persoonlijk te ondersteunen op weg naar groei en succes. Onze geavanceerde ERP-oplossing is er om jou te helpen jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen, de efficiëntie te verbeteren en jouw concurrentiepositie te versterken.

Met Cubus krijg je in real-time inzicht in cruciale gegevens, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen en betere resultaten kunt behalen. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden we aanpasbare oplossingen die perfect passen bij jouw specifieke behoeften en moeiteloos kunnen worden geïntegreerd in jouw bestaande systemen.

Onze passie is om jouw bedrijf te zien groeien en bloeien, zonder de complexiteit en kosten van traditionele ERP-systemen. Met Cubus kun je je richten op wat echt belangrijk is: het vergroten van klanttevredenheid, het benutten van groeikansen en het behalen van succes. We zijn hier om jou te ondersteunen in elke stap van jouw reis.

 

 

Open oplossing gericht op integraties

Cubus biedt een open oplossing voor naadloze integraties. Onze flexibele ERP-software maakt eenvoudige integratie mogelijk, waardoor jouw bedrijf efficiënter kan opereren en beter kan samenwerken met andere systemen.

Cubus maakt gebruik van low-code platforms om snel en eenvoudig applicaties te creëren en aan te passen. Dit stelt ons in staat om als bedrijf snel te reageren op veranderende marktomstandigheden en de behoeften van onze klanten te vervullen.

Cubus biedt realtime rapportage over je inkoop, verkoop, facturatie en nog veel meer. Met goede rapportages creëer je stuurcijfers.

Cubus kan bedrijven helpen bij het verbeteren van de samenwerking tussen werknemers, afdelingen en externe partners door middel van een gecentraliseerd platform voor communicatie, bestandsdeling en workflowbeheer.

Cubus ERP biedt een schaalbaar platform dat meegroeit met jouw bedrijf. Hierdoor kun je gemakkelijk omgaan met groeiende datavolumes, meer gebruikers en uitgebreidere functionaliteitsbehoeften, wat je in staat stelt om succesvol te blijven in een competitieve markt.

Low-code platforms hebben ingebouwde tools voor testen en kwaliteitsborging, wat betekent dat ontwikkelaars fouten en bugs vroeg in het ontwikkelingsproces kunnen opsporen.

Veelgestelde vragen

Een ERP-systeem werkt door middel van een centrale database waarin alle bedrijfsgegevens worden opgeslagen en toegankelijk zijn voor verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Het automatiseert bedrijfsprocessen en zorgt voor stroomlijning van informatie tussen afdelingen. Het biedt geïntegreerde oplossingen en kan geautomatiseerde rapportages genereren voor betere besluitvorming.

Cubus biedt voordelen zoals verbeterde efficiëntie, betere besluitvorming, hogere productiviteit, verbeterde klanttevredenheid en kostenbesparingen.

Cubus biedt de mogelijkheid om bedrijfsprocessen te automatiseren, waaronder voorraadbeheer, inkoop, verkoop, financiën en HR. Het inzetten van een geïntegreerd ERP-systeem leidt tot verbeterde efficiëntie, precisie en bedrijfsprestaties.

Ja, Cubus kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf door middel van maatwerk of het selecteren van modules die relevant zijn voor het bedrijf.

Ja, Cubus is geschikt voor kleine bedrijven. Door het gebruik van Cubus kunnen kleine bedrijven hun bedrijfsprocessen automatiseren, gegevens centraliseren en realtime inzichten verkrijgen, wat hen kan helpen bij het nemen van betere zakelijke beslissingen.

Ja, Cubus kan worden geïntegreerd met andere bedrijfssystemen, zoals CRM-systemen, productie- en logistieke systemen, en e-commerce platforms.

Cubus kan de communicatie tussen afdelingen verbeteren door het delen van real-time informatie, het verminderen van dubbel werk en het bevorderen van samenwerking en transparantie.

Begin vandaag nog met Cubus

Sluit je aan bij de bedrijven die elke dag gebruik maken van Cubus